| |
Asortyment |
Sprzedaż w miesiącach |
| 1 |
Bazylia Genovese /Ocimum basilicum/ |
od VI do XI |
| 2 |
Bazylia Olbrzymia |
|
| 3 |
Bazylia Tajlandzka |
|
| 4 |
Bazylia czerwona |
|
| 5 |
Bazylia cytrynowa |
|
| 6 |
Bazylia drobnolistna o zapachu cynamonu |
|
| 7 |
Bakłażan /fioletowy i biały/ /Solanum melongena/ |
od VII do X |
| 8 |
Cilantro/meksykańskie/Coriandrummexico/ |
od V do X |
| 9 |
Cukinia / Cucurbite pepo/ |
od VII do XI |
| 10 |
Dynia Hokkaido /Cucurbite/ |
od VIII do XII |
| 11 |
Dynia maxima |
|
| 12 |
Cząber /Satureja hortensis/ |
od VII do IX |
| 13 |
Estragon /Artemisia dracunculus/ |
od V do X |
| 14 |
Fasola chińska /Phasecolus chinesis/ |
od VI do IX |
| 15 |
Kolendra /Coriandrum sativum/ |
od IV do X |
| 16 |
Kerber-Trybula ogrod. /Anthriscus cerefalium/ |
od III do XII |
| 17 |
Kwiat cukini |
od VI do VIII |
| 18 |
Kwiat nagietka |
od VI do XI |
| 19 |
Kwiat nasturcji |
od VI do X |
| 20 |
Kwiat ogórecznika /Borago officynalis/ |
od V do X |
| 21 |
Majeranek /Origanum majerana/ |
od VI do X |
| 22 |
Melisa /Melisa officynalis/ |
od V do X |
| 23 |
Melisa pstrolistna |
|
| 24 |
Mięta pieprzowa /Metha piperita/ |
od IV do XI |
| 25 |
Mięta jabłkowa |
|
| 26 |
Mięta koreańska |
|
| 27 |
Mięta spearmint |
|
| 28 |
Mizuna /Brassica pekinienisis/ |
od III do XII |
| 29 |
Musztardowiec zielony /Brassica alba/ |
od III do XII |
| 30 |
Musztardowiec czerwony |
|
| 31 |
Okra /Ketnia jadalna/ |
od VII do IX |
| 32 |
Orach - lebiotka /Origanum/ |
od VII do IX |
| 33 |
Oregano /Origanum majonara/ |
od IV do X |
| 34 |
Oregano Greckie |
|
| 35 |
Ogórki japońskie |
od VI do VIII |
| 36 |
Pomidory San Marzanno /Tomato San Marzanno/ |
od VII do X |
| 37 |
Pomidory do faszerowania żółte i czerwone |
od VII do X |
| 38 |
Pomidory koktajlowe żółte, czerwone |
od VII do X |
| 39 |
Pomidory zielone Tomatillo /Physalis ixocarpa/ |
od VII do X |
| 40 |
Pimpinella - biedrzeniec |
od III do XII |
| 41 |
Pirella zielona i czerwona /Perilla frutescens/ |
od VI do XI |
| 42 |
Pak-Choi /Brassica chinesis/ |
od IV do XII |
| 43 |
Papryka ostra /chili,maksykańska,tajlandzka/ |
od VII do XI |
| 44 |
Radiczetta /Lettuce/ |
od V do XI |
| 45 |
Rozmaryn /Rozmarinus officynalis/ |
od VI do XII |
| 46 |
Rukola wąskolistna /eruca/ |
|
| 47 |
Rukola szerokolistna |
|
| 48 |
Rukiew wodna /Rorippa nasturitium/ |
od III do XII |
| 49 |
Roszponka /Valerianolla locusta/ |
od III do XII |
| 50 |
Rzodkiewka |
od IV do V |
| 51 |
Rzodkiewka strączkowa /Raphanus statirus/ |
od VI do X |
| 52 |
Sałata Mix Bebi /7 gat. Lettuce cutting/ Sałata rzymska ziel.czerw.radiczetta,lolo rossa,lolo bianco, mizuna, dębolistna/ |
od IV do XII |
| 53 |
Szczypiorek czosnkowy /Allium tuberosum/ |
od IV do XI |
| 54 |
Tymianek /Thymus vulgaris/ |
od V do XI |
| 55 |
Tymianek cytrynowy |
|
| 56 |
Mangold /swiss chard , beta vulgaris/ |
od VI do X |